Gildia / Przyjaciele / Rodzina
Moderator
Witam,mam tak± poradê dla naszych graczy i nie tylko dla naszych.
Porada jest o tyle nietypowa, bo nie bêdê siê rozpisywa³ o wy¿szo¶ci szelmy nad ryckiem, rycka nad uzdro, uzdro nad tytanem i tytana nad szelm± )))
Wiem ¿e Last Chaos to jest gra, i wiêkszo¶æ ludzi tak do tego podchodzi.
Ja my¶lê ¿e tworz±c postaæ w grze, nadaj±c jej imiê, nadajemy takiej postaci charakter. To nie tylko ilo¶æ posiadany level ( dla wielu osób najwa¿niejsza rzecz w grze!!! - potrafi± siê pytaæ mnie co 15 minut jaki mam ju¿ lvl albo meldowaæ na priv ¿e ju¿ 15%, ju¿ 18% ,ju¿ 25% lvla zdobyli - naprawdê mnie to nie interesuje!!!! wola³bym pytanie: hej! co tam s³ychaæ?)))) skilli czy super zbroi jest najwa¿niejsza. Nie po tym poznajemy jakim jest graczem. Nie po tym decydujemy czy kogo¶ polubimy czy nie.
To mia³oby wygl±daæ tak?????
"Siemka ,mam 70lvl i miecz na +15, a do tego zbrojê na +6 i skille wymaksowane na full..moja gildia Poskrêcane Flaki ma 18lvl , a mój nick StaraSukaPorypana1988 ,, zapraszam do gildii!!!"
"ojej, pliska,pliska ,przyjmij mnie do gildii!! Mój nick w grze to XxxG³upol24godzxX ,ale mam jeszcze 5 innych postaci ale nimi nie gram bo mnie ta gra nudzi, bêdê ci s³u¿y³ bardzo,a podexpisz mnie chocia¿ do 5 lvl?? plis,plis!! a masz co¶ dla mnie??? Nie?? To mo¿e chocia¿ trochê kasy daj, co? Wiesz,super siê z tob± gra, jeste¶ najlepszy w tej grze, tych dupków z ( tu wpisz dowoln± gildie zaraz wszystkich rozwalimy!!! i w ogóle oni to s± .....Piiiiii.....Piiiiiiiii.Piiiiiiii"
" Co????? nie chcesz mnie przyj±æ??? ty.....Piiiiiii.....Piiiiiii......Piiiiii, jeste¶ taki sam jak oni, pójdê do (tu wpisz nazwê gildii z topki ))) masz przechlapane, ju¿ nie pograsz, itd...itd"
Powiem szczerze ¿e bardzo ma³o w tym opisie przesady!!!!
Ja staram siê prowadziæ jedn± postaæ na dobre i na z³e. Trudno jak co¶ popsujê ze skillami, nikt nie jest doskona³y, jak w ¿yciu. Oczywi¶cie mam kilka innych postaci ale stworzy³em je tylko po to ¿eby popróbowaæ co mi najbardziej pasuje, i do pomocy jako moje magazyny ) Nie podbiegam tak± postaci± do znanej mi osoby w grze i krzyczê : hej! to ja Stormrider ,moje 10 wcielenie!!!" bo inni znaj± mnie jako Stormridera a nie kogo innego!
Uff musia³em to wszystko napisaæ,bo mnie to mêczy³o. Niektórzy siê pewnie domy¶l± dlaczego akurat teraz